Van 17 t/m 19 april 2015 komen ruim 40 jonge fotografen naar Melkweg Expo met een eenmalige creatieve fabriek. ‘DEAR..’ is een collectief van eindexamenstudenten fotografie aan de KABK in Den Haag die in juli 2015 afstuderen. Ze kunnen echter niet wachten om hun werk met de wereld te delen en komen daarom met een pop-up printsale naar Amsterdam.  Fotografie (kopen) hoeft niet moeilijk of traag te zijn. Daarom hebben de fotografen van ‘DEAR..’ een eenmalige productielijn gestart. Voor 49,99 euro wordt een unieke foto, op hoge kwaliteit,  ter plekke voor je geprint en ingepakt. Ze geven je zelfs de mogelijkheid om je nieuwe aanschaf op professionele wijze te laten inlijsten, zodat je eenmaal thuis alleen nog een hamer en spijker erbij hoeft te pakken.  Pick it, print it, wrap it, love it!  Introducing ‘DEAR..’: The Print Factory  MELKWEG EXPO

Van 17 t/m 19 april 2015 komen ruim 40 jonge fotografen naar Melkweg Expo met een eenmalige creatieve fabriek. ‘DEAR..’ is een collectief van eindexamenstudenten fotografie aan de KABK in Den Haag die in juli 2015 afstuderen. Ze kunnen echter niet wachten om hun werk met de wereld te delen en komen daarom met een pop-up printsale naar Amsterdam.

Fotografie (kopen) hoeft niet moeilijk of traag te zijn. Daarom hebben de fotografen van ‘DEAR..’ een eenmalige productielijn gestart. Voor 49,99 euro wordt een unieke foto, op hoge kwaliteit,  ter plekke voor je geprint en ingepakt. Ze geven je zelfs de mogelijkheid om je nieuwe aanschaf op professionele wijze te laten inlijsten, zodat je eenmaal thuis alleen nog een hamer en spijker erbij hoeft te pakken.

Pick it, print it, wrap it, love it!

Introducing ‘DEAR..’: The Print Factory

MELKWEG EXPO